top of page

'Moment van Nu' Ouderen Portretten

Ik heb een nieuwe missie en die wil ik graag met jullie delen: ik wil van alle ouderen in Nederland een mooie portretfoto maken! 

 

Het valt me namelijk op dat van ouderen weinig portretfoto’s gemaakt worden. Ja misschien even snel met je mobieltje als je bij pa/ma/opa of oma op visite bent. Maar een écht mooie, professionele foto, die zie je niet zo vaak. We vinden het belangrijk om foto’s te hebben van onze dierbaren.

Dat sowieso. Maar we vergeten de ouderen. En vaak komen we hier pas achter, als het te laat is. En daarom wil ik mijn aandacht vestigen op deze mensen. Met oprechte interesse en tijd. En het mooie is; voor deze portretfoto’s hoeft niemand de deur uit, behalve ik met mijn mobiele studio. 

 

Een dame op leeftijd die ik heb mogen fotograferen zei: ‘Als alles voorbij is, dan zijn foto’s belangrijk. Voor het nageslacht’. 

Mijn doel: voor iedereen een bereikbare en betaalbare fotoshoot met een blijvend, professioneel portret. Heb ik je interesse gewekt en zou jij ook wel een mooi portret van jouw dierbare willen hebben?

 

Stuur me gerust hier een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page