top of page
MDW-20230317-23450-2.jpg

Hey hallo,

Martine hier!

Zoals je misschien wel gezien hebt op mijn website is mijn fotografie (op dit moment) tweeledig. Aan de ene kant richt ik mij op portretten van kinderen en aan de andere kant vind ik het belangrijk om maatschappelijke onderwerpen een podium te geven. De grootste gemene deler blijkt toch elke keer weer het contact en de verbinding aangaan met mensen. 

In 2023 studeerde ik af aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie (NAVB - Fotovakschool) en heb ik de opleiding HBO Photographic Design cum laude afgerond. 

Op 13 april 2024 zal ik met mijn werk exposeren op het KL!K Foto Event in Eindhoven. Meer informatie vind je hier.

  • Facebook
  • Instagram

Door écht te kijken, ga je dingen zien

Ik fotografeer graag mensen zo puur als ze zijn. Of documenteer maatschappelijke onderwerpen die me nauw aan het hart liggen. Daarbij wil ik de ander leren kennen. Zo ben ik het gesprek aangegaan met verschillende mensen die te maken hebben gehad met bijvoorbeeld eenzaamheid en chronische pijn. Als een ontdekkingstocht om mijn eigen blik en die van de ander te verruimen. De camera is dan slechts een hulpmiddel om een verbinding aan te gaan. Met de foto's wil ik de kijker inzicht geven in het leven van anderen en laten zien wat ons verbindt. Mijn portretten en reportages zijn dicht op de huid en voelen intiem en puur. 

Contact

Wil je meer van mij weten of mag ik een portretfoto van je maken? Neem dan gerust contact op.

bottom of page