top of page
Sel & Miek light (1 of 1).jpg

"Martine heeft één van onze mooiste dagen van ons leven vastgelegd. Onze bruiloft. Vooraf hebben we besproken wat onze wensen waren, Martine denkt goed mee en weet zich erg goed in te leven. Zo kwam zij ook zelf met ideeën die naadloos aansloten op wat wij wilden. Op de dag zelf was zij overal en tegelijkertijd ook onzichtbaar. De mooiste foto's vind ik dan ook de foto's die zij ongezien van ons heeft gemaakt. Zo puur en in het moment. Voor ons een prachtige blijvende herinnering." 

— Sel & Jannemieke

_MG_8053.jpg

"Wat een enthousiaste en geduldige fotograaf is Martine! Dit laatste is erg handig met kleine kinderen. Met het eindresultaat ben ik superblij!"

— Ilse van den Dool

"Martine heeft ons geholpen met beelden voor social media en onze website. Het was heel verfrissend om met haar te werken. Ze kijkt toch weer anders naar onze locatie en producten dan wij zelf. Buiten de kwaliteit van de foto’s was het ook altijd erg gezellig om samen te werken."

— Robbert Koster,

Jimmy Delicious Food & Coffee

IMG_4581.jpg

"Wij hebben met ons hele gezin (10 personen) een fotoshoot gedaan bij Martine. Hoewel we ook zelf een locatie mochten kiezen, zijn we in gegaan op één van haar suggesties en dat bleek een heel mooi plekje te zijn met heel veel variatie: bomen, gras, water, zand, genoeg om heel gevarieerde foto's te kunnen maken. 

De shoot was heel ontspannen. Martine liet de regie een beetje bij ons en wilde ook alles proberen wat wij voorstelden, maar kwam ondertussen wel steeds met goede suggesties voor locaties en poses.

De foto's zijn prachtig geworden met een perfecte mix tussen geposeerde en spontane foto's. Kortom een hele gezellige middag/avond met prachtige foto's als eindresultaat."

— Angelique Bogaard 

MDW-20200914-0255.jpg
bottom of page